Logo Rasmi Leo Photogenic

Salam semua, dalam post kali nie..leo nak kongsikan rasa gembira dengan korang semua..hm..pasal bisnes..ya..stil in this market..but actually leo nak ceritakan pasal logo rasmi untuk Leo Photogenic ni.

 

( Banner for Blog Leo Photogenic )

( Facebook Fan’s Page Image )

( Logo Rasmi Leo Photogenic ” I’m Storyteller..” )

 

Seperti yang korang lihat kat website rasmi ataupun di blog leo nie pun korang dah nampak dah logo leo tue. Happy sangat sebab dengan rasa senang hati leo megharapkan logo nie dapat dikenali ramai dalam market fotografi tanahair.

Walaupun Leo rasa diri ini masih setahun jagung dan banyak yang leo rasakan banyak kelamahan dan ilmu yang kurang lagi nie..dapat leo tambahkan setiap masa.Harapan leo sangat besar sebenarnya. Bukan mengharapkan populariti seperti menjadi nama-nama besar yang ada, tetapi leo tanamkan semangat agar suatu hari nanti leo juga dapat duduk sebaris dengan nama-nama itu. (huhu..bersunguh-sungguh..)

Leo mahukan dan cintakan fotografi. bukan saja dalam fotografi perkahwinan, malah leo cuba terjun ke dunia fotografi yang lain, seperti dalam bentuk format industri, pengiklanan, perlancongan, dll.

Tapi apa yang perlu leo kembangkan lagi, leo kena banyak buat latihan, dari segi seni mata melihat. Leo juga tak mahu gambar yang menjadi rakaman dalam lensa leo seperti dibuat-buat..leo cuba dan cuba untuk dapatkan hasil yang neutral, asli dalam setiap detik yang menarik bagi korang lihat. Dan leo juga berharap dapat mewujudkan Portfolio Leo yang terbaik dalam karier leo nanti. InsyaAllah. Doakan la ya..

 

P/s: Nak cerita pasal Logo dah cerita ke benda lain pula leo nie..haha..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s