Selamat Hari Raya Aidil-Adha!

Salam..mukin agak lama leo x update blog kat sini..sebabnya..bizi sket nak menyiapkan beberapa projek..n yang terbaru..leo baru jer menyiapkan laman sesawang (website) peribadi n official website leo iaitu :: http://www.leophotogenic.com/

korang leh jer tgok kandungan kat dalam tu..simple jer..tp pening jugak la leo nak update n buat sendiri..ada orang tegur..n leo cuba baiki kelemahan diri..n leo nak maju kehadapan lagi dengan career leo sebagai photographer yg terbaik..insyaAllah..

langkah demi langkah leo cuba aturkan..korang pun sama jugak k..leo harap leo berjaya..n leo tahu..kat luar tu cabaran besar menanti leo..n leo harap n bersedia n belajar sesuatu yang belum orang lain atau di Malaysia khususnya tak terokai lagi..

Salam Aidil-Adha dari Leo..n atas sokongan pembaca sekali, leo berterima kasih sangat. Salam.

P/s: Laman web leo ada harga terbaru untuk pakej fotografi perkahwinan. yang didalam ni dah lama. thanks u all.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s