Filem pertama! KAU ADA?

Filem pertama! KAU ADA? Hehe..geli hati bila terfikirkan tentang filem yang baru Leo buat baru-baru ini. Sebenarnya bukan Leo sorang jer yang buat..tetapi ada 7 orang rakan yang turut sama menjayakan produksi yang kami panggil “kaFilem”. Ape yang tajuk filem Leo tue..?  Nama filem yang baru Leo dan team produksi buat bertajuk KAU ADA?. Dan nama kaFilem pulak berasal dari “kau ada filem”, bila di … Continue reading Filem pertama! KAU ADA?

Happy Chinese New Year!

Ok, mayb leo agak terlewat atas kesibukan kerja harian dan kerja2 semasa..seperti yang korang tahu..sekarang leo terpaksa bekerja dengan 2 pekerjaan..kerja apa..x perlu la diceitakan lagi..huhu..ok..ni nak kongsi ngan teman2 sekalian semasa outing Leo ngan lensa malaya pada 20hb Januari yang lalu..iaitu 6.00ptg..berkumpul di Temple Thean Hou di Kuala Lumpur. Semasa keadaan disana, keadaan hujan yang sangat lebat sehinggakan leo sendiri pun dah x nampak … Continue reading Happy Chinese New Year!

Borang Pre-Booking Wedding Photoshoot Leo Photogenic!

Salam, Perhatian kepada pengunjung yang dihormati dan disayangi semua..ceywahhh..!!! Ok, ni leo nak habaq sket kat korang2 yang nak hire leo untuk wedding korang tue nanti..Leo buat nie pun sebab nak kedua-dua belah pihak mendapat yang terbaik. So Leo buatkan form ni untuk sebagai rujukan Leo dan korang-korang semua sebagai hitam dan putih. so korang boleh la isikan form ni dan kembalikan kepada leo jika … Continue reading Borang Pre-Booking Wedding Photoshoot Leo Photogenic!

Logo Rasmi Leo Photogenic

Salam semua, dalam post kali nie..leo nak kongsikan rasa gembira dengan korang semua..hm..pasal bisnes..ya..stil in this market..but actually leo nak ceritakan pasal logo rasmi untuk Leo Photogenic ni.   ( Banner for Blog Leo Photogenic ) ( Facebook Fan’s Page Image ) ( Logo Rasmi Leo Photogenic ” I’m Storyteller..” )   Seperti yang korang lihat kat website rasmi ataupun di blog leo nie pun korang dah … Continue reading Logo Rasmi Leo Photogenic

Perkahwinan Adi Izham & Faznita pada 11.11.11

Tajuk : Majlis Perkahwinan Adi Izham & Faznita Tarikh : 11.11.2011 Tempat : Masjid Negara, Kuala Lumpur & Bangsar, Kuala Lumpur. Salam, kepada rakan-rakan dan sahabat yang dikasihi. Ini adalah update terbaru bari rakan persekolahan saya iaitu Adi Izham yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan beliau pada tangal 11.11.2011. Dan dibawah ini ada sedikit bingkisan foto perkahwinan beliau semasa pernikahan, dan juga majlis persandingan beliau di … Continue reading Perkahwinan Adi Izham & Faznita pada 11.11.11

Selamat Hari Raya Aidil-Adha!

Salam..mukin agak lama leo x update blog kat sini..sebabnya..bizi sket nak menyiapkan beberapa projek..n yang terbaru..leo baru jer menyiapkan laman sesawang (website) peribadi n official website leo iaitu :: http://www.leophotogenic.com/ korang leh jer tgok kandungan kat dalam tu..simple jer..tp pening jugak la leo nak update n buat sendiri..ada orang tegur..n leo cuba baiki kelemahan diri..n leo nak maju kehadapan lagi dengan career leo sebagai photographer … Continue reading Selamat Hari Raya Aidil-Adha!